Helder rapporteren is voor ons het belangrijkst wat er is! Zonder online feiten geen onderbouwing voor de investering. Uiteindelijk moet iets het waard zijn! Wie we zijn? Autospromoten.nl, het no nonsense automotive online marketingbureau gericht op de verkoop van auto's voor onze klanten.

Online rapportage automotive

Binnen onze uitgebreide rapportagetool geven wij jou als klant inzicht in alle data die we kunnen en mogen verzamelen over de lopende campagnes. Binnen de online rapportage automotive stellen we doelen in en zorgen ervoor dat we weten waar via welke weg deze doelen zijn gerealiseerd. Voorbeelden van door ons te meten doelen kunnen zijn:

  • Aanvragen van een proefrit
  • Inruilbod opgevraagd
  • Terugbellen van een bezoeker
  • Afspraak maken voor een showroom bezoek

 

online rapportage automotiveDe online rapportage automotive is voor autospromoten.nl de belangrijkste oplossing die wij jou kunnen geven. De rapportage zorgt namelijk voor inzicht en een veel transparantere kijk op het online vlak. Dit is in tegenstelling tot een nieuwe auto ongelofelijk lastig te bekijken en dus moeilijk om een goed beeld van te krijgen. Het is ook de laatste schakel  betreft het adverteren via Google.

Ja ik wil ook meer duidelijkheid over wat er online gebeurd.

Aarzel niet en geef gas met ons.

TOP