Waarom zou je binnen de automotive sector adverteren via Google met remarketing? Hier vind je in een handige infographic de antwoorden. Wie we zijn? Autospromoten.nl, het no nonsense automotive online marketingbureau gericht op de verkoop van auto's voor onze klanten.

Met Google remarketing breng je snel meer potentiële autokopers naar je website. Autospromoten.nl helpt jou als merkdealer, garagehouder of importeur om in de automotive sector aan meer naamsbekendheid en meer potentiële geïnteresseerden door middel van effectieve online Google remarketing.

Google remarketing voor de automotive

Het toepassen van Google remarketing is dé manier om mensen die toch al geïnteresseerd zijn in jouw prachtige auto's of diensten te benaderen. Google remarketing voor de automotive richt zich namelijk alleen op online bezoekers die eerder een bezoek aan je website hebben gebracht.

Ook blijven de kosten altijd van een Google remarketing campagnes altijd binnen het budget. Je betaalt alleen als er op de banner geklikt wordt. Het dagbudget en de maximale kosten zijn in overleg en liggen daarna vast.

Google tekst ads automotive

Voordelen van Google remarketing adverteren

Steeds minder mensen lezen de krant, maar iedereen zoekt dagelijks op internet. Het plaatsen van krantenadvertenties kost duizenden euro's per jaar. Geen idee of je dat ook daadwerkelijk terugverdient. Het is niet na te gaan. Een doelgerichte Google remarketing automotive campagne van autopromoten.nl levert al snel meer klanten op. Dat is geen loze belofte. Dat kunnen we je duidelijk laten zien. De resultaten van elke Google remarketing campagne maken we inzichtelijk. Zo bewijzen wij onze meerwaarde en kun jij je ROI goed berekenen.

Ik wil ook meer met Google remarketing bereiken!

Aarzel niet en geef gas met ons.

TOP