Waarom zou je binnen de automotive sector adverteren via Google met bannering? Hier vind je in een handige infographic de antwoorden. Wie we zijn? Autospromoten.nl, het no nonsense automotive online marketingbureau gericht op de verkoop van auto's voor onze klanten.

Een Google bannering advertentie brengt snel meer potentiële autokopers naar je website. Autospromoten.nl helpt jou als merkdealer, garagehouder of importeur om in de automotive sector aan meer naamsbekendheid en meer potentiële geïnteresseerden door middel van effectieve online Google bannering ads.

Google bannering ads automotive sector

Zoekmachine bannering is dé manier om mensen die toch al geïnteresseerd zijn in jouw prachtige auto's of diensten visueel te benaderen. Bannering campagnes richten zich namelijk alleen op online bezoekers die we voorafgaand aan de campagne hebben bepaald. Via diverse andere websites laten we jouw banners zien met wat jij als automotive partij te bieden hebt. Dit kan heel lokaal, maar natuurlijk ook landelijk.

Ook blijven de kosten altijd van een Google bannering ads campagne altijd binnen het budget. Je betaalt alleen als er op de banner geklikt wordt. Het dagbudget en de maximale kosten zijn in overleg en liggen daarna vast.

Google tekst ads automotive

Voordelen van banner adverteren

Steeds minder mensen lezen de krant, maar iedereen zoekt dagelijks op internet. Het plaatsen van krantenadvertenties kost duizenden euro's per jaar. Geen idee of je dat ook daadwerkelijk terugverdient. Het is niet na te gaan. Een doelgerichte Google bannering campagne van autospromoten.nl levert al snel meer klanten op. Dat is geen loze belofte. Dat kunnen we je duidelijk laten zien. De resultaten van elke Google bannering Ads automotive campagne maken we inzichtelijk. Zo bewijzen wij onze meerwaarde en kun jij je ROI goed berekenen.

Ik wil ook meer uit mijn Google bannering ads halen of advies!

Aarzel niet en geef gas met ons.

TOP